Referenties

Ik zal nooit zeggen dat ik de beste techjournalist of tekstschrijver ter wereld ben, maar een totale flapdrol ben ik zeker niet. Je hoeft me niet op m’n blauwe ogen te geloven. Lees vooral wat eerdere opdrachtgevers van mij vinden.

René Dekker

Waarvan?
Mede-eigenaar van Sorto BV en 0318 Media BV (bekend van de titels Mobieletelefoon.nl, Telefoon.nl en Telefoonabonnement.nl).

Michel is begonnen met schrijven voor Telefoonabonnement.nl en Telefoon.nl vlak nadat hij zijn eigen telecombedrijf had verkocht. Door zijn ervaring was het niet nodig om hem nog iets uit te leggen en kon hij vrijwel direct aan de slag. Dat maakte het voor ons erg prettig om hem te laten starten. Michel houdt zich altijd aan zijn afspraken, behaalt zijn deadlines en schrijft op een hele prettige en vlotte manier. Hij heeft verstand van internet, zoekmachine optimalisatie en denkt graag mee om je website te verbeteren. Daarnaast is het ook nog eens een hele prettige persoonlijkheid om mee om te gaan. Kortom, helemaal tevreden. 


Klaas Oostendorp

Waarvan?
Eigenaar van onder meer Pizzarettes.nl, Blender.be en Flobbi.nl.

Begin 2017 heb ik twee webshops van Michel overgenomen. Tijdens het aankoopproces heeft hij alle informatie op tafel gelegd en stap voor stap de werkwijzen uitgelegd. Direct was duidelijk dat Michel veel verstand heeft van marketing, SEO en websites. Daarnaast is hij prettig in de omgang en weet waar hij het over heeft. Hij is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Hij heeft veel verstand van ‘internet’ in het algemeen en is enthousiast. Na aanschaf van de webshops is Michel voor mijn bedrijf blijven werken, onder meer door SEO-teksten voor andere webshops aan te leveren. Deze zijn altijd van goede kwaliteit en leveren rendement op. 


Livida de Graaff 

Waarvan?
Teamleider bij ONVZ Zorgverzekeraar.

Tijdens zijn ‘tussenjaar’ heeft Michel ongeveer een halfjaar bij ONVZ Zorgverzekeraar gewerkt. Hij begon als polismedewerker. Hierbij heeft hij polismutaties verwerkt en polissen opgemaakt. Al snel bleek dat hij ook veel verstand had van internetmarketing en zoekmachineoptimalisatie. Net op dat moment waren wij bezig met een interne herstructurering van onze ICT-systemen. Hierbij is ook het gros van de webteksten herschreven. Michel heeft voor ons enkele  uitlegpagina’s voor de FAQ-sectie geschreven. De verzekeringswereld is soms nogal ondoorzichtig en producten zijn vaak complex. Ditzelfde gaat op voor de aftersales. ONVZ is de meest hoogwaardige zorgverzekeraar van Nederland en daar hoort een vergelijkbare manier van communiceren bij. Michel zijn teksten zijn duidelijk, helder en ‘straight to the point’ zonder plat te worden: ideaal! Ook werkt hij lekker vlot en reageert hij snel op vragen en mailtjes. Ook niet onbelangrijk: hij heeft nooit een deadline gemist. Prima tevreden dus!


Genoeg gelezen? Laten we samenwerken!